Studio

"In de studio staat een ProControl, een digitale mixer en zijn er Neumann microfoons"

Het kloppende hart van de muziekstudio is een MAC-PRO intel computer met twee LED beeldschermen, 10 Terabyte geheugen en ProTools X HD van Avid. Waar vroeger een grote analoge mengtafel stond, staat nu de ProControl unit en aan de zijkant een compacte 16 kanaals digitale mixer van Onyx. De vele rand-apparatuur van ooit is verdwenen, daarvoor in de plaats zijn talloze Plug-ins gekomen, de meeste van de Waves. Ook zijn er top galmen voor ambiance en muziekmixen (D-verb, Trueverb, Lexicon). De soms wat kille digitale sound is ondervangen met buizen voorversterkers van TL-Audio en klassieke Neumann U67 en KM 83 en 184 microfoons.

Digitaal beeld en een DV-recorder zijn aanwezig voor de postproductie. De afluistering bestaat uit twee Tannoy Monitor Gold luidsprekers in een Lockwood cabinet en een Tannoy 5.1 Surroundset. Het afspeelrack bestaat onder andere uit: DAT-recorder, CD-speler, een Nakamichi cassette-deck en een analoge Studer 2-track recorder.
Verder kunt u gratis gebruik maken van ons uitgebreide geluidenarchief. De studio is bovendien voorzien van airconditioning, wat in de zomer heel verfrissend werkt.

Ook beschikken we over een top Bl├╝thner vleugel in nieuwstaat. Hiermee kunnen prachtige opnamen gemaakt worden. Tevens is er een digitale piano van Yamaha.

protools hdxlogoprocontrol

Neuman microfoons

Martin Claassens in de studio